LED lyskilder


GREEN LED REVOLUTION

EU-direktiver og sund fornuft har sat en stopper for de ineffektive lyskilder, der har lyst det sidste århundrede. I dag er vi vidne til en sand revolution inden for belysning: den grønne LED revolution. De mere effektive LED, kan allerede erstatte de gamle gløde- og halogenpærer i mange applikationer. I visse tilfælde også udladningslamper.

DE INDLYSENDE GRØNNE FORDELE:             


1. De bruger meget mindre energi
2. Mindre energi er påkrævet under produktionsfasen
3. De holder længere, og dermed produceres mindre affald
4. De er uden brug af kviksølv

Hvorfor vælge en DURALAMP LED lyskilde?

Dioderne i deres forskellige former var i starten præget af uacceptalt belysning, men er i de sidste par år blevet mere og mere interessante i form af lumen/watt efektivitet, og bedre farvegengivelse. Elektronik og indpakning til dioderne har også udviklet sig meget hurtigt. I forbindelse med denne konstante udvikling er det ekstraordinære ved DURALAMP meget enkelt. Nemlig ITALIENSK TEKNOLOGI.

Hvert produkt er designet til at overholde strenge europæiske kvalitetsstandarder og udviklet ved at anvende state of the art teknologi. Resultatet er yderst pålidelige produkter med hensyn til teknologi, men også meget alsidige og i hastig udvikling. Formålet er altid at tilbyde det bedste.

duralamp download hovedkatalog
duralamp download LED katalog
duralamp forhandler