Produkter


Vi everer og sælger de eksklusive lyskilder fra vores italienske hovedfirma Duralamp. Vi har markedets bedste lyskilder, der kvalitetsmæssigt holder hvad de lover. LED lyskilder med halogen-look, god spredning, høj lyseffekt og varm farve gengivelse samt den "klassiske" energisparepære.  

Vi har et bredt sortiment af lyskilder indenfor LED, energisparepærer, halogen & metalhalogen,  kompakt- og lysrør, glødepærer, udladnings lyskilder, transformere, drivere mv.
duralamp decoled

Duralamp DecoLED

DecoLED serien fra Duralamp dækker et stort behov for energibesparende lyskilder med både E14, E27 og G9 sokler og lige fra kerte- til kronepærer m.m. Se mere under LED Lyskilder.


Ambient Comfort til Louis Poulsen PH-lamper

Ambient Comfort - Ny lyskilde til Louis Poulsen

AmbienComfort er en ny lyskilde fra DURALAMP der afløser den "gamle" matte glødepære. I tæt samarbejde med Louis Poulsen har DURALAMP udviklet denne lyskilde med fokus på optimal lys gennem det opale/hvide glas samt muligheden for at være fuldt dæmpbar.
Lyset sætter stemningen

Der hersker ingen tvivl om, at både indretning og lys er nogle af de vigtige faktorer for stemningsangivelse. Indretnings- og lysarkiteterne får i den grad "belyst" hvor vigtigt det er, at tænke rum, indretning og belysning godt igennem.

Derfor er det også vigtigt, at din belysning passer til det funktionelle behov. Tænk funktionalit og behov når du vælger din lyskilde. Der er stor forskel på, om du skal have belyst dit hus med spots i udhænget, arbejdslys ved køkkenøen, hygge ved læselampen i den gode lænestol - eller komplet belysningskoncept til din butik eller showroom. Duralamp har altid en lyskilde, der passer til dit behov.
duralamp download hovedkatalog
duralamp download LED katalog
duralamp forhandler