Profil


Duralamp - verdens mest eksklusive lyskilder.

Duralamp er en af de absolut førende virksomheder indenfor belysning. Vi går forrest i den tekniske udvikling af produkter og løsninger indenfor energibesparende belysning.

Siden etableringen i Firenze tilbage i 1981 og frem til idag har vi altid stræbt efter at kunne tilbyde de mest optimale og eksklusive lyskilder - uden at gå på kompromis med kvalitet og bæredygtig produktion.

 

Energibesparende belysningduralamp led

Specielt udviklingen af LED lyskilder stormer frem med ekstrem fart. Markedet kan være svær at gennemskue og der findes mange billige lyskilder af meget ringe kvalitet med forkert farvegengivelse og kortere brændetid end angivet.


Duralamp har også her valgt, at gå forrest i udviklingen af kvalitetsprodukter og vores LED emblem og energisparemærker er din garanti for en energibesparende lyskilde af høj kvalitet og med lang levetid og brændetimer.


 


Tested and approved by Louis Poulsenlouis poulsen

Duralamp er stolt over at være en del af TargettiPoulsen Industries, og at vores energibesparende lyskilder løbende testes og anbefales af Louis Poulsen. Se mere på www.louispoulsen.dk


AmbienComfort er en ny lyskilde fra DURALAMP der afløser den "gamle" matte glødepære. I tæt samarbejde med Louis Poulsen har DURALAMP udviklet denne lyskilde med fokus på optimal lys gennem det opale/hvide glas samt muligheden for at være fuldt dæmpbar.

Certificeringduralamp certificering

Duralamp produkterne opfylder de højeste kvalitetskrav der kan stilles, og produktionen er naturligvis UNI EN ISO 9001:2008 certificeret. Dette indebærer at en lyskilde gennemgår op til 49 individuelle kvalitetskontroller inden den når ud til forbrugeren.


Det Europæiske RoHS-direktiv arbejder for begrænsningen af farlige stoffer i fremstilling af elektroniske komponenter. Duralamp har forpligtet sig til at foretage de nødvendige ændringer i forbindelse med udvælgelsen af sine råvarer samt produktion af lyskilder.

Det Europæiske WEEE direktiv forpligter producenterne til at finansiere udgifterne til bortskaffelse af affald, med henblik på at fremme bæredygtig udvikling og en korrekt behandling af end-of-life produkter.Duralamp er naturligvis med til at fremme disse tiltag for en bedre verden. ecolight


Duralamp energibesparende belysningprodukterne er kendt over hele verden og produceres og markedsføres i overensstemmelse med kravene i de forskellige geografiske områder. Vi arbejder konstant på, at verificere og udvikle så bæredygtige og miljømæssige forsvarlige forsendelsesløsninger i vores globale samhandel. Vores fornemste opgave er kontinuerlig udvikling af løsninger der reducerer både CO2-forbruget og den daglige elregning for alverdens forbrugere.
                  
                  
 
duralamp download hovedkatalog
duralamp download LED katalog
duralamp forhandler